× Info: U skladu sa GDPR dužni smo Vas obavestiti da sajt koristi kolačiće, kao i Google Analytics i Faceook pixel koji mogu biti iskorišteni u maktinške svrhe! Više o tome u Uslovima korištenja.

Soba Bekstva (Sagrario’s Room Escape)

Soba Bekstva od dizajnera Valentin Sagrario je izuzetno zanimljiva i teska igrica. Na izgled prazan prostor samo sa stolicom, vratima i akotvkom. Prepun je detalja koji prevazilaze svakodnevnu logiku. Pravi matematičko logički problem bez i jedne informacije viška. Savršena logička igra. Igru možete nastaviti gde ste stali u svakom trenutku sa Vašeg računara.

Soba Bekstva (Sagrario’s Room Escape) Instructions14.440 puta odigrana

7 Comments

 1. Misho kaže:

  Rjesih ovo cudo posle dobra 3 sata 🙂

  • kimi kaže:

   kako da upotrebim kockicu da bih dosao do treceg kljuca?

   • krle kaže:

    ako nisi nasao odgovor-evo:

    prvo na sefu istipkaj veliko dugme da vidis raspored boja(ima 6 boja).zabelezi raspored na papiricu nekom.zatim uzmi kocku i osvetli je UV lampom i ispod svake boje videces broj(prvo tri broja,pa okrenes kocku i onda jos tri).na papiricu gde si zabelezio raspored ubelezi pored svake boje odgovarajuci broj.zatim tipkaj brojeve na tastaturi za sef kao brojeve na kockici-kec samo sredina,dvojka prvi i zadnji taster,trojka prvi,peti i deveti,itd.

 2. stefan kaže:

  Kako da uzmem treci kljuc, sta treba da racunam kad skeniram sve tamne povrsine i nadem ona slova sa brojevima?

 3. stevan kaže:

  ja nekontam nista i nerazumem

 4. milos kaže:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VISE STA 405

Leave a Reply