× PAŽNJA: Zbog prelaska na zaštićenu verziju servera instalacija SSL sertifikata neke igrice neće funkcionisa narednih sati. Hvala na razumevanju. Prvi siguran sajt sa igricama. Podeli sa prijateljima!

Soba Bekstva (Sagrario’s Room Escape)

12345 4,18 (5)
Soba Bekstva od dizajnera Valentin Sagrario je izuzetno zanimljiva i teska igrica. Na izgled prazan prostor samo sa stolicom, vratima i akotvkom. Prepun je detalja koji prevazilaze svakodnevnu logiku. Pravi matematičko logički problem bez i jedne informacije viška. Savršena logička igra. Igru možete nastaviti gde ste stali u svakom trenutku sa Vašeg računara.

Soba Bekstva (Sagrario’s Room Escape) Instructions11.803 puta odigrana

7 Comments

 1. Misho kaže:

  Rjesih ovo cudo posle dobra 3 sata 🙂

  • kimi kaže:

   kako da upotrebim kockicu da bih dosao do treceg kljuca?

   • krle kaže:

    ako nisi nasao odgovor-evo:

    prvo na sefu istipkaj veliko dugme da vidis raspored boja(ima 6 boja).zabelezi raspored na papiricu nekom.zatim uzmi kocku i osvetli je UV lampom i ispod svake boje videces broj(prvo tri broja,pa okrenes kocku i onda jos tri).na papiricu gde si zabelezio raspored ubelezi pored svake boje odgovarajuci broj.zatim tipkaj brojeve na tastaturi za sef kao brojeve na kockici-kec samo sredina,dvojka prvi i zadnji taster,trojka prvi,peti i deveti,itd.

 2. stefan kaže:

  Kako da uzmem treci kljuc, sta treba da racunam kad skeniram sve tamne povrsine i nadem ona slova sa brojevima?

 3. stevan kaže:

  ja nekontam nista i nerazumem

 4. milos kaže:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VISE STA 405

Leave a Reply

Tabela
 • There are no best players! Play this game to be the best player!
Sponsors