× Info: U skladu sa GDPR dužni smo Vas obavestiti da sajt koristi kolačiće, kao i Google Analytics i Faceook pixel koji mogu biti iskorišteni u maktinške svrhe! Više o tome u Uslovima korištenja.

Strike Force Heroes 2

Morate da preuzmete neprijateljsku bazu po svaku cenu. Uništite neprijatelje, sčuvajte sebe. Biće vam zabavno u ovoj igri.

Strike Force Heroes 2 Instructions

strelice / WASD = kretanje / skok / čučanj, miš = nišan / pucanje

29.599 puta odigrana

14 Comments

 1. MYEEES kaže:

  NAJBOLJI SAM U STRAJK FORSU

 2. djole kaže:

  ne nisi ja sam ha

 3. TAKLICNI TOM (LAKI LUK) kaže:

  Ja sam najbolji snajperista!

 4. LAKI LUK kaže:

  ja sam najbolji encen.

 5. teodora kaže:

  Najbolja sam u ovoj igricek:)(: samo da kazem da ova igrica jede govna ovde teodorina prijateljica

 6. Bogdan Kralj kaže:

  jao

 7. milos kaže:

  STRIKE FORCE HEROES JA CU DA UMREM

 8. MILOS kaže:

  DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 9. MILOS kaže:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  AAAAAAAAAAAAAAAA

 10. Zagor kaže:

  Odlicna.

Leave a Reply