× Info: U skladu sa GDPR dužni smo Vas obavestiti da sajt koristi kolačiće, kao i Google Analytics i Faceook pixel koji mogu biti iskorišteni u maktinške svrhe! Više o tome u Uslovima korištenja.

Bubble Shooter

Igra iz doba windoes-a 98, bila je veoma popularna za opuštanje, pa je zahvaljujući svojoj jednostavnošću a i staroj slavi ostala i danas popularna. Potrebno je sloziti najmanje tri iste kuglice da bi ih uništili. Svaki put kada promašite po set kuglica supstiće vam se jedan novi red. Pirjavite se da biste sačuvali skor.

Bubble Shooter Instructions

Igra se uz pomoć miša. Kada nanišanite, levim tasterom izbacite kuglicu.

1.375.132 puta odigrana

21 Comments

 1. misho kaže:

  Bravo Olga 🙂

 2. Katica Djuric Regasek kaže:

  Igrica je super, bas ovih dana intezivno igram. Samo mi nije jasno, kad prijavim bodove, ne menja se prva prijava.I danas sam imala 41380 bodova, prijavila…..ostaje uvek onih 21770. Nije bas toliko bitno, ali bih volela da imam nove rezultate….

 3. Katica Djuric Regasek kaže:

  MISHO STIZEM TE :)…VECERAS SAM IMALA 59730 :)..NE ZNAM DA LI JE OVO IGRICA ZA DECU ILI ODRASLE, JA IMAM 59 GODINA I RADO JE IGRAM.POSTO JE POTREBNA DOBRA KONCENTRACIJA, ISKLJUCIM SE IZ SVAKODNEVNICE I TAKO ZAVRAVAM DAN. BRAVO ZA IGRU!

  • odmah zatim kaže:

   …nezelim da vas uvredim ovim pitanjem ali…imate li vi porodicu? ako imate,mislim da bi trebalo da obratite paznju na unuke…cerku ili sina…malo ste se zaneli.

 4. KGVP kaže:

  nije loše. 71880

 5. Misho kaže:

  Eh Katice, odra nas ovaj Gax 🙂

 6. stefan kaže:

  smara rekord 90740

 7. katica djuric kaže:

  Veceras do kraja…..oborila sopstveni rekord….49950….veceras 109960 + bonus ukupno 219920…… samo ne znam kako nas odra taj Gax? 🙂

 8. katica djuric kaže:

  auuuu…..sto ste se ulenjili :)…..gde su moji novi rezyltati??? 🙂

 9. Gax Wrax kaže:

  Tisina misevi, a?

 10. Radovan Stojanovic kaže:

  Kako da dodam skor?

 11. Mr.Kamenjarac kaže:

  Kako da se registrujem iako nisam na Facebuck-u.unapred hvala

 12. damjan cakic kaže:

  onako.

 13. milos kaže:

  ONAKO TI PA KAZI REC JEL TAKO ZAMISLI JA KAZEM ONAKO

Leave a Reply