× Info: U skladu sa GDPR dužni smo Vas obavestiti da sajt koristi kolačiće, kao i Google Analytics i Faceook pixel koji mogu biti iskorišteni u maktinške svrhe! Više o tome u Uslovima korištenja.

Obucite Slatku Mačku

Što maca rodi miše lovi. E tako je bilo nekada, sada je to mnogo drugačije. Mačke su postale prave mačke ili još bolje mace, sada se oblaše šminkaju, čupaju obrve, koriste elajner itd. Našminkajte vašu macu, obavezno joj obrijte brkove, ukrasite joj repić, skratite i nalakirajte nokte, operite zube a zatim je pošaljite u diskoteku.

Obucite Slatku Mačku Instructions16.343 puta odigrana

6 Comments

 1. bojana kaže:

  KO VOLI TU IGRICU ON VOLI ŽIVOTINJ KO NE VOLI ŽIVOTINJE ON JE ZAO.JA VOLIM ŽIVOTINJE

 2. aaaaaaaaammmmmmmm kaže:

  pa i ja mnnnnnogo volim zivotinje obozavam ih neznam da iskazem koliko ih volim.najvise macke ipse kao i konje i delfine i tigrice i lavice……… zato sam i usla u ovu igricu i sranje je……U stvari volis zivotinje ako imas neku i najvise je cuvas ane volis ih ako imas a ne pazis na njih( zaboravis da ih nahranis, da im das vode , ne izvodis ih u setnju ili napolje…),a ne ako volis igrice sa zivotinjama….. neki koji mrze zivotinje vole da igraju igrice sa zivotinjama……Ne smes da mucis zivotinje vec ako ih imas da se brines o njima makar to bilo nesto jako malo nesto jako veliko ili mace i kuce ali voli ziv. brini se o njima a ako ih mucis i zaboravis na njih bolje ih pusti na slobodu bolje ce ziveti …..( ovo sada zvuci kaoda nevolim zivotinje ali) bolje da uginu nego da tako zive.A ako nemas zivotinje nemora da znaci da ih nevolis mozda ti mama neda ili tako nessto…npr. meni mama nije dala do skoro pa sam je nagovorila da mi da barem leminga (MALOG RUSKOG HRCKA)pa sam je nagovorila…

 3. Nina kaže:

  Meni nemože da se učita ova igrica.????

 4. vana i janko kaže:

  Lepa igra ja volim zivotinje.Najvise volim zeca.Imam zeca braon
  boje zove se Mini .Ona je patuljasti kunic.Ako imate zeca hrani
  te ga sa / senom ,vocem, povrcem ,a ja mu dajem sladoled i
  cokoladu.

 5. milos kaže:

  I AKO SAM MUSKO JA VOLIM ZIVOTINE A IGRA JE DOBRA

Leave a Reply