× PAŽNJA: Zbog prelaska na zaštićenu verziju servera instalacija SSL sertifikata neke igrice neće funkcionisa narednih sati. Hvala na razumevanju. Prvi siguran sajt sa igricama. Podeli sa prijateljima!

Barbika postaje mama

12345 4,31 (5)
Pre godinu dana Barbie je pitala ćerkicu: Šta bi željela da dobije za rođendanski poklon. "Mogu li dobiti sestru?" - Upitao je devojcica. Tako su Barbie i Ken došli do odluke rode još jednu bebu. Sada Barbie se priprema da rodi svoje drugo dete i čini se da će se ovo dogoditi danas. Hoćete li biti sa Barbie i Ken na ovaj poseban dan? Barbie je već prošla kroz to jednom, ali ipak ona je malo zabrinuta. Barbie će sigurno trebati vaša pomoć da spakuje svoje stvari za bolnicu. U bolnici će vam pomoći ginekolog i vodeće računa da porođaj ide kako treba. Na kraju, kada se rodi beba Barbie, noj će biti potrebno da se brinete o novorođenčetu. Curiće tečnost iz bebinog nosa, potrebno je odrezati pupčanu vrpcu, vakcinisati bebu i provjeriti njeno srce. Nemojte zaboraviti izvagati novorođenče! Konačno, povijte ga i pozdravite se sa srećnim roditeljima!

Barbika postaje mama Instructions17.356 puta odigrana

8 Comments

 1. aleksandra kaže:

  zanimljiva igra obozavam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 2. zoka kaže:

  cupel je i kul igra

 3. *jaaa* kaže:

  Tako su Barbie i Ken došli do odluke rode još jednu bebu.. ae sa objasite mi kako ce ken roditi dete

 4. sara kaže:

  Igrica je ekstra omiljena mi je I stvarno mi je lepa barbika je prelepa

Leave a Reply

Tabela
 • There are no best players! Play this game to be the best player!
Sponsors