× Info: U skladu sa GDPR dužni smo Vas obavestiti da sajt koristi kolačiće, kao i Google Analytics i Faceook pixel koji mogu biti iskorišteni u maktinške svrhe! Više o tome u Uslovima korištenja.

Barbika postaje mama

Pre godinu dana Barbie je pitala ćerkicu: Šta bi željela da dobije za rođendanski poklon. "Mogu li dobiti sestru?" - Upitao je devojcica. Tako su Barbie i Ken došli do odluke rode još jednu bebu. Sada Barbie se priprema da rodi svoje drugo dete i čini se da će se ovo dogoditi danas. Hoćete li biti sa Barbie i Ken na ovaj poseban dan? Barbie je već prošla kroz to jednom, ali ipak ona je malo zabrinuta. Barbie će sigurno trebati vaša pomoć da spakuje svoje stvari za bolnicu. U bolnici će vam pomoći ginekolog i vodeće računa da porođaj ide kako treba. Na kraju, kada se rodi beba Barbie, noj će biti potrebno da se brinete o novorođenčetu. Curiće tečnost iz bebinog nosa, potrebno je odrezati pupčanu vrpcu, vakcinisati bebu i provjeriti njeno srce. Nemojte zaboraviti izvagati novorođenče! Konačno, povijte ga i pozdravite se sa srećnim roditeljima!

Barbika postaje mama Instructions26.329 puta odigrana

10 Comments

 1. aleksandra kaže:

  zanimljiva igra obozavam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 2. zoka kaže:

  cupel je i kul igra

 3. *jaaa* kaže:

  Tako su Barbie i Ken došli do odluke rode još jednu bebu.. ae sa objasite mi kako ce ken roditi dete

 4. sara kaže:

  Igrica je ekstra omiljena mi je I stvarno mi je lepa barbika je prelepa

 5. Shrina Krusche kaže:

  Shrina Krusche

 6. Daiden Karg kaže:

  Daiden Karg

Leave a Reply