× Info: U skladu sa GDPR dužni smo Vas obavestiti da sajt koristi kolačiće, kao i Google Analytics i Faceook pixel koji mogu biti iskorišteni u maktinške svrhe! Više o tome u Uslovima korištenja.

Fudbal sa stilom

Igrajte fudbal sa stilom, budite šampion fudbala, a da pritom budete cool. Osvojite publiku akrobacijama i jedinstvenošću.

Fudbal sa stilom Instructions3.550 puta odigrana

3 Comments

  1. Nobelin kaže:

    drago mi je što si imala lep osećaja posle čitanja teksta, znači da je mijsia mog pisanja ispunjena. Mi se nekad sa našom pažnjom ponašamo slično kao vesti koje gledamo. Na vestima je preko 90% informacija negativno. Ako bi smo poverovali vestima mogli bi da pomislimo da je to stvarna realnost oko nas, ali ovo nije slučaj. 100% vesti opisuje verovatno manje od 5% pretežno ružnih stvari koje se događaju oko nas. Na vestima se ne opisuju svakodnevne stvari, često im ni lepe stvari nisu previše interesantne. Zamislite vest „Gospodin Pera je proveo lep dan sa svojom voljenom suprugom i dvoje vesele dece i prijateljima na Adi gde su pravili roštilj, družili se i smejali “ Ovo nije vest. Ali mnogi jesu proživeli ovakav ili neki sličan dan aiko nije objavljen na vestima.Tako i naša pažnja ume da zanemari 95% onoga što nas okružuje i što je ili lepo ili prosečno i bavi se „potencijalno“ negativnim stvarima, koje se često i ne dogode. Kada smo svesni ovoga, samo se setimo šta je sve lepo u našem životu i uživamo u tome. @Kalina lep provod u Španiji Strah se javlja kada imamo očekivanje negativnog scenarija. Ti ovde kažeš „Za mene strah od novog i nije toliko velik, znam da uvek sve ispadne i bolje od ocekivanog, ali strah od gubitka starog je ono sto me koci.“ Što je super verovanje u odnosu na novo.Ja bih ovde obratio pažnju na reči koje koristiš „gubitak starog“. Reči koje koristimo često opisuju naše unutrašnje stanje i doživljaj u odnosu na nešto. Ako to što bi se dogodilo sa „starim“ tretiraš kao gubitak, to ćeš i osećati. Šta ako se sa „starim“ ne bi dogodio „gubitak“ dok bi dobila novo. Šta ako bi tom starom dala neku lepšu etiketu umesto gubitka.Ja mogu preneti moje iskustvo oko primera „šta ako završiš medicinski fakultet i shvatiš da želiš da budeš frizer“. Ovde možemo imati osećaj obaveze prema uloženom radu u završavanju medicinskog fakulteta i da nam to daje osećaj „moranja“ da nastavimo sa time. Ali opet šta nas sprečava da radimo nešto drugo što želimo da radimo bez obzira na to šta smo završili. Ja imam više prijatelja koji su završili jedno a rade deseto. Ja sam se bavio finansijama do pre par godina i tu sam imao (i sada imam) razna visoka specijalistička zvanja (broker, portfolio menadžer, sudski veštak) u koja sam uložio mnogo i para i truda i vremena i evo sada se bavim Ljudskim razvojem i Komunikacijom. Ovo novo me više ispunjava. @Srećko ZepterKvantna fizika daje mnoge fantastične odgovore, a možda neka pitanja još nismo ni postavili. @mezeninOvde bih samo ponovio super strategiju “kad se desava nepoznato, dozvolite da vam se radost uvuce u dusu zbog toga, jer ono sto vam predstoji nosi prelepe stvari, prelepo vreme.” @ SANDRAKada nam se nešto dogodi i uspemo da se izborimo sa time iz toga izlazimo sa novim dokazom svoje snage i sa novim znanjem kako se sledeći put nositi sa tim problemom. Veliki pozdrav svim TAJNAŠIMA Zoran

  2. milos kaže:

    zelim 3 komentar plz

Leave a Reply