× PAŽNJA: Zbog prelaska na zaštićenu verziju servera instalacija SSL sertifikata neke igrice neće funkcionisa narednih sati. Hvala na razumevanju. Prvi siguran sajt sa igricama. Podeli sa prijateljima!

Japanski IQ Test

12345 3,58 (5)
Ovo je jedan tip logickog testa koji poslodavci u Japanu daju na iterviju za posao budućim zaposlenim. Ovakav test ćete dobiti ako konkurišete i u softverskim kompanijama kao što je Google ili MS. Nemojt odmah tražiti rešenje, možda vam ova igra bude od pomoći. Srećno!

Japanski IQ Test Instructions

Instrukcije: „Trebate prebaciti dve zavađene famelije, policajca i zatvorenika na drugu stranu obale reke. Sobzorom su famelije zavađene moraćete praviti kombinacije na to koga ostavljate sa kim i ko koga vozi: - Splav mogu upravljati samo policajac i roditlji. - Ako ostavite majku samu sa dečacima (bez očevog nadzora) – ona će ih pretući! - Ali isto gako ne smete ostaviti oca sa ćerkama. - Zatvorenik, bez nadzora policajca ne sme da ostane ni sa kim u društvu! - Splavom se mogu voziti dve osobe. - Splav ne može da se vrati sam, znači u povratku mora neko da ga vozi Kliknite na okruglo dugmeda biste započeli igru.

19.846 puta odigrana

2 Comments

  1. leda kaže:

    ova igrica je bas cool

Leave a Reply

Tabela
  • There are no best players! Play this game to be the best player!
Sponsors