× Info: U skladu sa GDPR dužni smo Vas obavestiti da sajt koristi kolačiće, kao i Google Analytics i Faceook pixel koji mogu biti iskorišteni u maktinške svrhe! Više o tome u Uslovima korištenja.

Japanski IQ Test

Ovo je jedan tip logickog testa koji poslodavci u Japanu daju na iterviju za posao budućim zaposlenim. Ovakav test ćete dobiti ako konkurišete i u softverskim kompanijama kao što je Google ili MS. Nemojt odmah tražiti rešenje, možda vam ova igra bude od pomoći. Srećno!

Japanski IQ Test Instructions

Instrukcije: „Trebate prebaciti dve zavađene famelije, policajca i zatvorenika na drugu stranu obale reke. Sobzorom su famelije zavađene moraćete praviti kombinacije na to koga ostavljate sa kim i ko koga vozi: - Splav mogu upravljati samo policajac i roditlji. - Ako ostavite majku samu sa dečacima (bez očevog nadzora) – ona će ih pretući! - Ali isto gako ne smete ostaviti oca sa ćerkama. - Zatvorenik, bez nadzora policajca ne sme da ostane ni sa kim u društvu! - Splavom se mogu voziti dve osobe. - Splav ne može da se vrati sam, znači u povratku mora neko da ga vozi Kliknite na okruglo dugmeda biste započeli igru.

22.965 puta odigrana

5 Comments

 1. leda kaže:

  ova igrica je bas cool

 2. porno kaže:

  yandanxvurulmus.q6DjJrEU4a1K

 3. lapstreaks kaže:

  xbunedirloooo.HYSCvKSOiomK

 4. devious kaže:

  devious xyandanxvurulmus.M2cAssT1XXYB

Leave a Reply